Secillia
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طريقة عمل النجرسكو

اذهب الى الأسفل

طريقة عمل النجرسكو Empty طريقة عمل النجرسكو

مُساهمة من طرف Admin الثلاثاء نوفمبر 19, 2019 1:05 am

طريقة عمل النجرسكو Aio-ai10



النجرسكو

المكونات
كيلو ونصف مكرونه شريط او اسباجتى
كيلو ونصف صدور فراخ مخليه ومقطعه رفيع جدا او مفرومه
400 جرام بصل مفروم
20 جرام ثوم مفروم
100 جرام مشروم
6 مكعب مرقه دجاج كنور
200 جرامذبده وزيت
5 جرام جوزه الطيب

البشامل
لتر لبن
كيس بشامل كنور
500 جرام جبنه بارميزان مبشوره او رومى

طريقة التحضير
البشامل
1-يوضع اللبن في اناء علي النار حتي الغليان ويضاف له كيس البشامل كنور ويقلب علي النار هادئه لمده 4 دقائق ويترك جانبا حتي يبرد

الفراخ
1-طاسه على النار نضيف ذبده وبصل وثوم يقلب جيدا نضيف المشروم ونقلب و نضيف الفراخ وتقلب و مرقه الدجاج كنور ويقلب الجميع على نار هادئه لمده 5 دقائق ويترك جانبا.
لسلق المكرونه
1- ماء على النار يغلى نضيف ملح نضيف المكرونه تسلق 3/4 سوى وتصفى جيدا

طريقه التحضير
1- نضيف علي المكرونه الدجاج وقليل من صوص البشامل وقليل من الجبنه مبشور ويقلب الخليط جيدا
2- تدهن الصينيه بالبشامل وتصب الخليط ويسوى بظهر معلقه وباقى البشامل يضاف على الصينيه وتغطى المكروته جيدا بالبشامل وترش باقى الجبنه وتدخل الفرن تاخذ لون ذهبي

Admin
Admin

المساهمات : 169
تاريخ التسجيل : 27/01/2019

https://secillia.ahlamontada.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى